Man får ta saken i egna händer

Många påpekar, precis som mig själv, att man har sagt det många gånger men inget händer. Well då får man ta saken i egna händer helt enkelt.

För mig kan detta bli lika stort och nydanande som Barzanis revolt eller Öcalans skapelse, PKK. Kampen får en ny innebörd, den kommer att nyanseras och pånyttfödas. Den kommer att spridas och den kommer att injicera kurdism i kurder runt om i världen. Men nu till skillnad från då kommer det att inkludera kurder från samtliga delar. Vilken melodi!

Vem orkar ta tag i det? Det mest grundläggande för detta ändamål är motivation. Sedan egenskaper som tålamod, ork och uthållighet är också oumbärliga för detta arbete. För det här kommer inte att ske över en natt och det här är ett tidskrävande arbete. Det här är ideellt också. Dessutom kommer vi inte tjäna några pengar på det. Viktigt att känna till redan från början. Däremot är det bra att komma ihåg är att om vi lyckas så kommer säkerligen engagera andra vilket underlättar arbetet samt möjliggör övertagandet av projektet. Man får då råd att ta time out eller lämna över sitt uppdrag till nästa med andra ord.

Det enda som krävs idag är cirka 9-10 pers som har den där speciella motivationen och som vill sätta sig ner och, åtminstone, gå igenom möjligheten. Finns det 9-10 personer där ute ska vi inte spilla någon tid. Vi har ju kunskapen och vi har resurserna…?

 

Annonser

2 reaktioner på ”Man får ta saken i egna händer

  1. Parwin

    Herreegud vad bra din blogg är. Så intressant att läsa om din kamp för ett fritt kurdistan och dina fina texter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s