Angela Merkel och Erdogan hand i hand

En viss Erdogan är på besök i Tyskland. Tyskland som är hjärtat av Europa har tagit emot honom med öppna armar. Som en kändis, som en storhet. Kul för de. Intressant däremot är att samma Tyskland som orsakat miljontals judars och hundratusentals romers död, för inte så länge sedan, blundar inför denne dignitets förintelsekampanj i sitt eget hemland mot kurder idag.

Angela Merkel ska ha fällt följande kommentar; ”De som lever är också skyldiga” om Hitlers förintelse av romer när hon ska ha besökt ett monument upprest till minne av romer häromveckan. Samma Merkel lovordar och prisar Erdogan nu för hans framsteg angående kurdiska initiativet. I själva verket fängslar Erdogan ännu fler kurdiska aktivister och ökar sitt förbud till att omfatta ännu fler områden. Var det slutar vet ingen. Merkel borde istället ge order till den tyska polisen för att gripa denne mångfacetterade tyrann och åtala han för brott mot mänskliga rättigheter enligt befintliga rättsbalkar. De rättsbalkar som kom till genom miljontals människors blod, svett och tårar. Genom, av Hitler, Mussolini, Stalin, Franco, Tito, Ataturk /…/ kallblodigt och med berått mod mördade människor. Men icke.

Arthur Neville Chamberlain som var Storbritanniens premiärminister under andra världskriget hade tillsammans med Frankrikes president Albert Lebrun chansen att stoppa Hitler. Men de blundade, de såg mellan fingrarna. Det kostade 60 miljoner människor livet. Samma misstag begår Merkel idag. Turkiet har redan mördat miljoner kurder sedan republikens bildande. Hur många till ska behöva mördas för att Europas ledare ska sätta stopp för detta barbariska land styrd tyranner? Någon må tycka att jag överdriver! Gör jag verkligen det? Se 1900-tals kurdisk historia. Trevlig läsning.Tips ha en näsduk tillhands.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s