Mongolandets (Turkiet) marionetter

gripbildNY”Det var i onsdags som fransk och spansk polis genomförde operationen Kappadokien, namngiven efter ett turkiskt landskap med samma namn” skriver Aftonbladet i en artikel som publicerades i förra veckan då flera kurder greps anklagad för terrorism. Efter ett turkiskt landskap…fransk och spansk polis…operation mot terrorister…!!! Vilka marionetter, vilka nickedockor och vilka ynkryggar. De uppför sig som betalda prostituerade till Mongolandet (Turkiet)!  

Vem har gett de rätten att kalla våra landsmän kurder för terrorister? Har Frankrike glömt terrorn och massmorden på tunisier och algerier på 50-talet då de slaktade tiotusentals? Masslakten på miljontals svarta i Afrika under kolonialtiden? Har Frankrike glömt folkmorden på vietnameser och koreaner på 50-60-70-talet? Blundar Frankrike för massmorden som pågår med statliga medel i Mali just nu? Förtrycket och utrotningen av basker? Massmördaren Napoleons korståg genom Europa med hundratusentals döda som konsekvens [] ?

Spanjorernas folkmord på indianer, azteker och mayafolket i jakt på guld? Utrotningen av hela kulturer i Central och Sydamerika? Var inte volymen på Conquistadorernas hänsynslösa blodbad större än Amazonas vattenflöde? Spanska häxjakten under århundraden, spanska inkvisitionsdomstolarnas bestialitet smakar beskt in i år 2013, Spaniens folkbrott och folkmordet i Filippinerna i slutet av 1800-talet? Francos egen diktatoriska styre och förtryck? Förtrycket mot basker som pågår i detta ögonblick [] ?

De kanske har glömt det men det har inte vi! Det ligger massvis med kadaver under deras släta anlete. Samvetet av miljontals människors öden ligger begravda under deras sminkade och falska mask! Ska dessa charlataner kalla vårt folk för terrorister? Ska dessa lögnare, bedragare, bluffmakare gripa vårt folk för terrorism? Ska dessa iglar som livnär sig på blodet från miljontals människor runt om i världen predika om mänsklighet och terrorism?

Vad är det här för världsordning? Vad är det här för rättvisa? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s