Stoppa turkiskt blodbad på kurder

GULGRISMina damer och herrar som ni säkert känner till så kommer Turkiets president Abdullah Gul på ett statsbesök till Sverige i morgon. Han och hans följe kommer att uppehålla sig på svensk mark i tre dagar. Guls och hans regerings brott mot kurder och andra oliktänkande i Turkiet behöver ingen närmare presentation.

Jag anser att det är vår skyldighet att, som medmänniska med samvete, exponera deras lagöverträdelser för övriga världen. Att inte tillåta att ett starkare folk med fler vapen nedtrycker och demoraliserar ett annat folk med mindre vapen. Ett folks välmående bör inte vara i förhållande till de vapen det förfogar över. Det bör vara en självklarhet. Om så inte är fallet bör det vara vårt ansvar att försöka förhindra det, inte som kurd utan som en människa. Som en människa med viljan att skapa en framtid i fred, frihet och harmoni för samtliga individer på denna jord. Om inte vi tar vårt ansvar nu vad kommer nästa generation säga om vår apatism inför denna despotism i såna fall?

Den må vara liten men du har nu möjligheten att påverka utgången. Vi har fått polistillstånd för att vara utanför stadshuset nu på tisdag kl 12.00. Du riskerar inget, tvärtom får du polisbeskydd för att genomföra aktionen. Väl mött då.

Minns, allt Hitler gjorde var laglig under hans regenttid […]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s