Par och relationer

dumVägra bli arrangerad. Jag har sett att förhållandevis många lägger upp topics på FB-grupper om sin  snygga söta, kloka väninna som förtvivlad längtar efter en dito kille och vice versa. Det har jag ingen förståelse för. Lite udda tycker jag. Så jag tänkte ödmjukast ge lite tips och råd på hur man träffar tjejer. Följande riktar sig mot killar som vill träffa tjejer.

Men först och främst vill jag poängtera att det vore tjänstefel av kurdiska ungdomar att inte vidareutbilda sig för att komma upp i näringslivstoppen såväl som politiska toppen och på det sättet få större utrymme att påverka politiken som förs gentemot mot fosterland Kurdistan. Med tanke på ockupationen av vårt land och förtrycket mot vårt folk ska vi skaffa oss en högskoleutbildning först innan vi kliver in i familjvärlden med andra ord.

Viktigt att komma ihåg också är att det inte finns några mallar på hur man raggar. Alla människor är olika, de gillar olika saker och de har olika smaker. Någon tycker om en som är mullig, en annan om en som är smal, en tredje om en som är tränad osv. Någon tycker om en som är utbildad, en annan jagar stjärnor en tredje vill enbart ha en anspråkslös hemmafru. Så ni får ta mina ord med en nypa salt. Kärleken kommer när det kommer men för er som är lite efter och känner att ni är lite sena så kan jag säga följande.

Jo för att komma till saken bör ni veta att man inte kan träffa någon hemmasittandes. Ta er ut, var aktiva och sociala. Gå med i föreningar, politiska partier, gå på kurser, skaffa er någon hobby med mera. Om ni har träffat på någon under dessa aktiviteter (eller på bussen, tåget, tvättstugan) så ska ni först och främst inte hålla på några raggningsrepliker..pyssss. Det är det mest stupida du kan göra. Raggningsrepliker är till för nördar och de coola talar utifrån tid, plats, humor och sällskap..säg vad som faller in dig just där och då och inget inövat geeky. Sedan ska man veta vad man vill, för om inte man vet vad man vill kan man inte finna det man strävar efter heller. That was the rule nr UNO, duo härnäst.  När du har tagit reda på det kan du börja agera. Inte som i Kurdistan ha, inte skicka mormor på henne 😀 . Nej na no non merci.  

Vi har inte som tradition att bli polare med bruden först, så vi ska precis göra det motsatta. Är du intresserad av någon på jobbet, i plugget ska du inte begå misstaget att ställa en fråga till henne där du riskerar att få ett nej som svar. Bli polare med henne istället, prata om sol och moln med henne. Låtsas att hon är din kompis som du brukar hoppa hage på kungens mage med.  Du ska däremot försöka hitta möjligheter att råka vara på samma ställe där ni oundvikligen kommer i kontakt med varandra för att prata om Sveriges underbara soliga vinter. Gå på någon aktivitet (not paranormal) med jobbet om hon är med, råka ta lunch eller fika samtidigt som henne (inte mer än några gånger, visar hon ej intresse så låt henne var) . Om du pluggar be henne om hjälp i matte (tjejer är ju matteclever)  gå på seminarier som hon själv brukar gå på, umgås med henne helt enkelt. Gå inte på henne för mycket heller då kommer hon tycka att du är jobbig. Testa dig fram några gånger och om du inte ser intresse så glöm henne och gå vidare.

När du väl är i kontakt med henne så visa ej att du är intresserad, utan var trevlig, ödmjuk och hjälpsam. Visa att du är en kille som är trygg i dig själv med båda fötterna på jorden. Börja inte prata om pengar , om din pappas pizzeria och om din BMW M3:a som gör 320 knyck. Ta inte fram en sedelbunt när du handlar i hennes närvaro, det är tecken på svarta pengar alternativt Scarface fasoner..aj aj aj. Det går inte hem. Tjejer hatar sådant.  Då framstår du som en pojkspoling och hon kommer just … spola ner dig .  Köp en fint kortetui (or a cheap version) och stoppa Visa -kortet liksom körkortet i den, det är elegantare. Sayanora.

Sakta men säkert kommer hon ”upptäcka” dig. Hon kommer vilja prata mer och mer med dig, öppna sig. Vi killar brukar säga att tjejer är konstiga (de tycker vi är shit) men de tänker bara annorlunda liksom vi guys. And now kommer hon babbla massor om hennes problem med sin väninna, om hennes mor, ex boyfriend lala lalala lolololo risk för att komponera musik nästan:* som du ska ”förstå” …här ska du ha tålamod annars har du jobbat helt i onödan hittills bro.

När du har gjort allt det och ni inte går längre innebär det att hon inte är något att ha för om hon inte uppskattar det du gör och det du är, betyder det att ni inte är de rätta för varann. Men bryt inte helt, ha kvar henne som kompis för en kille med många tjejkompisar drar till sig andra tjejer också. Men var vänskaplig med henne. Det kan i vissa fall göra motsatt effekt och  hon kommer snylta på dig men du får ta risken.

Det här var för normala relationships, är du inte redo för det? Gå på en salsakurs och dra ut på Stureplan och dansa järnet som bachelor då kommer brudarna hänga på dig som klister. Ingen brud vill dansa med någon som inte kan föra, remember?  Så oavsett vilket fyll hjärnan på med lite vett och etikett eller mycket vett och etikett t.o.m. innan du drar ut på nya äventyr för när stormen kommer vet du hur du ska hantera den;) And girls om ni träffar på någon som tagit till sig dessa råd så ge han en chans, han är ju påläst.…Tjingeling 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s