Par och relationer

dum Vägra bli arrangerad. Jag har sett att förhållandevis många lägger upp topics på FB-grupper om sin  snygga söta, kloka väninna som förtvivlad längtar efter en dito kille och vice versa. Det har jag ingen förståelse för. Lite udda tycker jag. Så jag tänkte ödmjukast ge lite tips och råd på hur man träffar tjejer. Följande riktar sig mot killar som vill träffa tjejer.

Men först och främst vill jag poängtera att det vore tjänstefel av kurdiska ungdomar att inte vidareutbilda sig för att komma upp i näringslivstoppen såväl som politiska toppen och på det sättet få större utrymme att påverka politiken som förs gentemot mot fosterland Kurdistan. Med tanke på ockupationen av vårt land och förtrycket mot vårt folk ska vi skaffa oss en högskoleutbildning först innan vi kliver in i familjvärlden med andra ord.

Viktigt att komma ihåg också är att det inte finns några mallar på hur man raggar. Alla människor är olika, de gillar olika saker och de har olika smaker. Någon tycker om en som är mullig, en annan om en som är smal, en tredje om en som är tränad osv. Någon tycker om en som är utbildad, en annan jagar stjärnor en tredje vill enbart ha en anspråkslös hemmafru. Så ni får ta mina ord med en nypa salt. Kärleken kommer när det kommer men för er som är lite efter och känner att ni är lite sena så kan jag säga följande.

Nu till det goda eller onda. Okej mina mesdames et messieurs blame your self. Många kommer säkert bli sura på mig efter det här men vill ni ha en schysst grabb får ni först och främst se till att inte täcka en hel 50 tums plasma TV  medan vi killar ser på CL bu bu. Börja spinna lite på Spinn24 förts, bli inte till någon sparris heller ha, för lite hull är ju gull.

När ni har gjort det och är ni desperata efter en snubbe i skägg (just kidding) är bästa sättet att synas. Sitt inte hemma och jaga kille på manhunterbooken fröken manhunter.  Du ska ta dig ut. Och du ska vara en mademoiselle och sminka dig måttligt och klä dig något trendigt (#Petter sno inte mitt rim). Du behöver inte ha senaste herr Gucci och Mr Prada och Lady Expensiv på dig men var vårdad, touché, När du ska ut och försöka träffa någon vill säga.

Killar tycker inte om tjejer i mjukisbyxor. Har du en sån är mitt råd att du lämnar den hemma där den hör hemma. Ta dig ut och var social. Ett bra socialt liv är R och R för att träffa den rätta. Alla framsteg i vår kultur i all ära rewshe kurda yeka, så utnyttja kurdiska fester, aktiviteter, röster och protester miss senorita. Det är ju där killarna finns, om du vill ha en kurdisk kille vill säga. Det kommer ingen Abbas Mulla Jabbar och knackar på din dörr för att bjuda ut dig för din bror kommer ju jaga han med kurdisk kvast. Var sociala, utåtriktade, bemötande och framförallt visa med dina gester och tester att du är singel när du är ute på drift. Var inte en sån där som är spänd och skygg och tror att hälsa och heja på någon är flört, det är att vara social. En blyg tjej kan aldrig få en öppen kille, dont for get it. Men tro inte heller att varje person som hejar på dig, under dessa uppräknade aktinviter då, flörtar med dig. Stackars karln kan  ju bara vara öppen och social som hejar på, använd din kvinnliga intuition för att skilja dessa saker åt.

När du väl har fått någon på kroken och ni är på donken och leken ä fiken (nej #Petter) är (killen var inte beläst< ) men förlåt han, han är nybörjare- börja dock inte fråga om hur många kilo guld han ska köpa till dig uffff:D Annars kommer han dra till stan och köpa majjjjonnäs och du blir sittande själv med en choklad donut som sällskap, de kan börja prata sägs det men ta fram en Extra tuggummi så försvinner de sägs det också. Om du inte har sagt det där och han är kvar börja inte heller prata om goda middagen du ska laga åt han, det är bara första dejten. Kurdiska tjejer är duktiga på laga mat men det ska inte lagas åt vem som helst och inte hur som helst. Om ni nu är på middag tillsammans som han ska bjuda på med sitt Visa-kort förhoppningsvis och han råkar ta dig till en pizzeria så (vilken knasboll han är) ät inte upp en hel kebabtallrik ha, puh puh puh shit den här bruden kommer täcka både min plasma TV och ta TV-dosan från mig..kommer han tänka.. daye hjälp mig 😛 Killar visar sig vara tuffa men när de blir rädda springer de till mammas famn, jämt.  Spola tillbaka nu när du ändå har dosan tösen.

Om ni har kommit så långt och är ihop stalka inte han på fejan. Även om han vill bara ha dig, vill han ha sitt eget liv ändå, låt han ha sitt eget liv. Du ska inte begränsa han för då kvävs båda två. Posta svartsjika med prio försändelse till Sibirien och be de dumpa av den någonstans över glaciärerna. Svartsjuka leder bara till förfall.  Och titta på en vacker tjej är en fröjd för ögot sörru. Titta men inte röra säger skogstrollen, vi måste väl instämma ?

Har ni haft överseende med era sunda och dumma vanor liksom han med din impulsa shoppingfrossa och du med hans sena kvällar och ni börjar planera det ultimata i Las Vegas så börja inte tala om 40 tusen kronors mattan som katten kommer att pissa på en gång om dan, om 60 tusen riksdals soffan som barnen kommer spy i sen liksom kristallampan som ska putsas av dig själv två gånger om året. Killar skräms av sånt. Annars Whats happen in Vegas stay in Vegas. Han kommer lämna dig vid altaret är risken. Inte minst kommer du bli en duktig städerska åt dina favorit möbler sen.  Hoppa över allt det, ett hem ska möbleras av kärlek och putsas av tillit. Inte dyra möbler. Men låt snubben köpa sin dyra BMW…nä nä skoja bara.

Gick det inte bra? Shotta B52 på K2, det kan dämpa smärtan , carpe diem!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s